ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ

Αρχική / ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ

 

Πρωινό

Το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό του MounTrace έχει γεμίσει τα καλάθια του με τους θησαυρούς της πλούσιας ηπειρωτικής γης. Αυθεντικές πρώτες ύλες, παραδοσιακά προϊόντα και αγνά υλικά, αποτελούν τη βάση κάθε γευστικής δημιουργίας του!

Αξιοποιώντας την σοφία τη φύσης, διαλέγουμε με προσοχή τα προϊόντα που προσφέρονται κάθε εποχή. Τα φρέσκα φρούτα, τα διάσημα γαλακτοκομικά προϊόντα της περιοχής, καθώς και τα διαλεχτά βιολογικά υλικά, είναι οι κύριες πρώτες ύλες της κουζίνας μας. Απολαύστε τις ντόπιες συνταγές, φτιαγμένες με μεράκι και προσήλωση στην μακρά κουλτούρα και τη γαστρονομική κληρονομιά του τόπου.

Το πρωινό λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 π.μ. έως τις 10:30 π.μ. και σερβίρεται στον χώρο του εστιατορίου μας, με θέα το πανέμορφο ορεινό τοπίο και τη φημισμένη χαράδρα του Βίκου.

BAR

Στο μεγάλο ξύλινο bar, στον χώρο του lobby, καθίστε άνετα στα ψηλά και βολικά σκαμπό του, χαζέψτε το ιδιαίτερο décor του και απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας, συνοδεία ζεστών ή κρύων εδεσμάτων, με θέα τους «πίνακες» της ζαγορίτικης φύσης που απλώνονται έξω απ τα παράθυρα. Διαλέξτε ανάμεσα σε ευωδιαστά ζεστά ροφήματα, αναψυκτικά, κρασιά ή ποτά. Θα βρείτε τα πάντα.