Υπηρεσιες SPA

Αρχική / Υπηρεσιες SPA

Μασάζ με θερμά πουγκιά (LUK PRA KOB)

Πρόκειται για μια πανάρχαια τεχνική που εφαρμόζεται με τη χρήση θερμών επιθεμάτων τα οποία αποτελούνται από έναν συνδυασμό θεραπευτικών βοτάνων. Τα πουγκιά θερμαίνονται στον ατμό και τοποθετούνται απευθείας στο δέρμα με ειδική τεχνική. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για τον μυϊκό πόνο και μπορούν να συντελέσουν στην αντιμετώπιση του άσθματος και των κρυολογημάτων. Προσφέρει ηρεμία αφού εκτός από το υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ η μυρωδιά από τα βότανα σε ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο. Διάρκεια 60’.

Oil massage

Εφαρμόζεται στις ενεργειακές γραμμές με μαλάξεις που διευκολύνονται από τη χρήση φυτικού ελαίου. Η ειδική αυτή τεχνική λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το άρθρο μυϊκό και το νευρικό σύστημα, ενώ προβλέπει στη βελτίωση της οξυγόνωσης και την απομάκρυνση των τοξινών από τους ιστούς. Μυϊκό πόνοι από πολύωρη εργασία και καθιστική ζωή ανακουφίζονται ,το δέρμα αποκτά μεταξένια υφή ενώ το πνεύμα χαλαρώνει από την ένταση και το άγχος.

Διάρκεια 60’.

Ταϋλανδέζικο μασάζ

Βασισμένο στην αρχαία ταϋλανδέζικο μάλαξη και στην ινδική φιλοσοφία της γιόγκα. Χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός πολλών διαφορετικών τεχνικών όπως διατάσεις και πιέσεις ρεφλεξολογικών σημείων. Συντελεί στη μείωση της έντασης και του στρες, στη βελτίωση στάσης του σώματος και την εξισορρόπηση της ενεργειακής ροής.

Διάρκεια 60’.

Μασάζ αυχένα & προσώπου

Εφαρμόζεται με ειδικές ελαφρές πιέσεις στο πρόσωπο και το λαιμό, οι οποίες συνδυάζουν το ρυθμό του μασάζ, τις περιστροφικές κινήσεις στα ενεργειακά σημεία και τη διαρκή επαφή των δαχτύλων με το δέρμα. Αποτελεί εξαίσια αντιγηραντική θεραπεία, συμβάλλει στην αναγέννηση των ιστών και βελτιώνει θεαματικά την ποιότητα και την υφή του δέρματος.

Διάρκεια 25’.

MountGrace άρωμα μασάζ

Τονώστε την επιδερμίδα σας με αρωματική απολέπιση από μαύρη ζάχαρη, μέλι και αμυγδαλέλαιο. Συνεχίστε με ένα χαλαρωτικό αναζήτηση σε όλο το σώμα με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων που διαθέτουν θεραπευτικές ιδιότητες κατάλληλα επιλεγμένα ώστε να καλύψουν τις προσωπικές σας ανάγκες. Τα αιθέρια έλαια εισχωρούν αμέσως στον οργανισμό και συντελούν στην ευεξία και την αναζωογόνηση.

Διάρκεια 25’. 

Συνεδρίες yoga

Από τη πρώτη κιόλας συνεδρία νιώθεις μία αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Η πρακτική στη yoga εξομαλύνει τις σωματικές και νοητικές εντάσεις διώχνει το άγχος και το στρες, εξισορροπεί συναισθηματικά ελέγχοντας το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Θεραπεύει ισχιαλγίες, δισκοκήλες, πόνους στον αυχένα, τη πλάτη, τη μέση και βοηθά σε αναπνευστικά προβλήματα. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων).

Διάρκεια 1’ώρα.